Сливен, кратки вечерни новини, 04.02.2018 г., неделя

Сливен
04.02.2018 / 15:53

Остра миризма евакуира цял блок на ул. „Генерал Драгомиров“, намираща се в центъра на Сливен, а едно семейство е в болница с повръщане.

Специалисти от РИОСВ – Стара Загора пристигнаха в евакуираната сграда на ул.“Генерал Драгомиров“ в Сливен за да извършват замервания на въздуха.

На редовни заседания на Общинския фонд „Култура“, които се състояха на първи и втори февруари, от експертния състав, бяха разгледани и оценени общо шест проекта.

Срокът за приемане на номинации за наградата „Инвеститор на 2017 година" е удължен до 10 февруари 2018 г.

Общинското ръководство предвижда изграждането на нови гаражи на мястото на премахнатите незаконни клетки в района на площад „Левски".

Областният управител Чавдар Божурски изпрати писмо до вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов с предложение да бъдат отпуснати средства за ремонти на три военни паметника в общините Сливен и Котел.

Съвместни екипи от представители на Община Сливен и сливенската полиция ще провеждат разяснителна кампания сред стопаните на домашни кучета за това къде и по какъв начин могат да разхождат домашните си любимци и да ги пускат за свободно движение.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2019 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев