AMD представи Radeon Software Adrenalin Edition за по-атрактивен, интуитивен и свързан гейминг

AMD-logo
13.12.2017 / 09:17

—Най-цялостното софтуерно издание за годината на AMD представя първото по рода си мобилно приложение, AMD Link, и игралния интерфейс Radeon Overlay, които се възползват пълноценно от характеристиките и производителността на графичните решения Radeon —

 

Сънивейл, Калифорния, 12 декември 2017 г. —AMD (NASDAQ: AMD) днес пусна един основен ъпгрейд на своя софтуерен пакет за Radeon™ графиката, а именно - Radeon™ Software Adrenalin Edition, предназначен да осигури на геймърите поглъщащи игри, които те могат да изживяват съвместно със своите приятели и гейминг общността.

Radeon Software Adrenalin Edition въвежда изцяло нов Radeon™ Overlay – потребителски интерфейс, с който геймърите могат да следят производителността на тяхната графика без да напускат играта, да настроят геймплея според своите лични предпочитания и да се свързват със своите приятели, и всичко това на едно място. AMD пуска също така мобилното приложение AMD Link, което е достъпно за милиони потребители на iOS и Android. Това е сериозно допълнение към Radeon десктоп софтуера и служи като “втори екран” за следене на GPU производителността и получаване на информация за РС системата, с което дава възможност на геймърите лесно да споделят своите най-силни моменти в игрите и същевременно ги информира за най-бовите ъпдейти на AMD.

Актуализирани са много от функциите като Radeon™ Chill, Radeon™ WattMan, Enhanced Sync и Radeon™ ReLive – всички част от основните технологии на Radeon Software, за да осигурят разширени настройки на производителността и оптимизации в игрите.

“Radeon Software Adrenalin Edition продължава да вдига летвата със забележителни характеристики, за да позволи на геймърите да се свързват с други ентусиасти по цял свят,” каза Андрей Здравкович, корпоративен вицепрезидент софтуер в Radeon Technologies Group. “Сега геймърите могат да настройват своите гейминг изживявания директно в игрите, да използват новото мобилно приложение AMD Link за следене на гейминг производителността на своя телефон и за секунди да споделят своите най-добри моменти към стрийминг платформите и социалните мрежи. Ние проектирахме Adrenalin Edition като мощно средство за онези, които се стремят да постигат все повече и повече сред своите приятели и гейминг общността.”

Radeon Overlay: вграденият в игрите интерфейс

• Radeon Overlay дава възможност на геймърите да направят фина настройка на своята работа и да следят, записват и споделят своя геймплей без изобщо да напускат конкретната игра. Radeon Overlay дава достъп с едно щракване до Radeon ReLive, Performance Monitoring, Radeon Chill, Frame Rate Target Control (FRTC), Radeon™ FreeSync и Цветовите настройки.

 

Мобилното приложение AMD Link: свързвайте се и споделяйте своите най-добри моменти в игрите

• Достъпно за платформите Android и iOS за смартфони и таблети, мобилното приложение AMD Link е мощно допълнение към Radeon Software за десктопа у дома като удобен втори екран, или когато сте в движение. Таблото на AMD Link предлага стрийминг и повторения с Radeon ReLive, мониторинг на производителността на GPU и на целия PC, и следене на новините от AMD с известия за нови версии на драйвера – всичко това превръща приложението в ценно ново средство за вдигане на нивото на вашата игра.

 

Основните технологии в Radeon Software – с разширена производителност и оптимизации

• Radeon ReLive: допълнително оживява вълнението от най-добрите моменти просто защото функцията е станала по-лесна, с добавени характеристики като интегриране на чат, през който геймърите могат да се свързват с със своите общности, докато стриймват във Facebook, Twitch, Mixer, YouTube, Weibo и др.

 

“Общността, особено за стриймърите, стана основна част от съвременните гейминг изживявания,” каза Лео Олебе, глобален директор по партньорствата с игрите във Facebook. “Radeon ReLive с поддръжка на Facebook Live чат позволява на геймърите безпроблемно да се свързват със своите приятели и последователи през Facebook по време на игрите. Ние се радваме, че обединяваме усилия с AMD, за да помогнем на геймърите да изграждат своите общности и споделят своите моменти на гордост от постиженията си в реално време.”

 

• Radeon Chill: с Radeon Software Adrenalin Edition, Radeon Chill сега поддържа игрите базирани на Vulkan® API, заедно с DirectX® 9, 10, 11, и 12, като помага гейминга да бъде по-тих, хладен и бърз отпреди.

• Radeon WattMan: Radeon WattMan, революционната технология за управление на захранването на AMD, позволява на геймърите да запазват и да имат достъп до своите персонализирани GPU профили по всяко време. С Radeon Software Adrenalin Edition, персонализираните профили могат да бъдат запазвани, зареждани в по-късен момент и споделяни с другите потребители на Radeon графика.

• Enhanced Sync: С подобрена съвместимост и още по-широко полезрение, Enhanced Sync разширява своята поддръжка към игрите базирани на Vulkan® API, продуктите базирани на Radeon GCN архитектурата, мулти-GPU и AMD Eyefinity технологията , за да осигури още по-поглъщащи изживявания в игрите.

 
 

Copyright © 2008-2019 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев