Сливен, кратки вечерни новини, 29.04.2024 г., понеделник

Сливен
29.04.2024 / 15:49

Фондация „Една от 8“, ръководена от известната телевизионна водеща Нана Гладуиш, ще представи програмата си „Сърдечни приятелки“ в Сливен на 13 май.

След забавяне от близо две години делото срещу британския гражданин Даниел Хъл за сексуално посегателство срещу 14 деца от Сливен е насрочено за 14 май.

В дните от 26 до 29 април на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 371 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия в дните от 26 до 29 април. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети.

Музикални таланти от цялата страна се събраха на деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон" в Сливен.

Голямата награда от деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон" отиде при Симона Динчева от НЧ "Георги Бакалов – 1933" в Стара Загора.

Ученици от Националната художествена гимназия (НХГ) „Димитър Добрович” в Сливен за поредна година изрисуваха великденски яйца за празничната украса в града.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев