Сървъри с AMD EPYC помагат на Hostinger да вдигне нивото на интернет услугите

Hostinger Invests in Powerful AMD EPYC-Powered Servers to Enhance Customer Experience
18.04.2024 / 16:09

18 април 2024 г. – Hostinger, водещ доставчик на уеб хостинг услуги, съобщи за своята най-голяма инвестиция в сървъри до момента. Компанията закупи 800 нови машини от Dell Technologies, снабдени с AMD процесори. Този ход подчертава ангажимента на компанията да предоставя бърз, сигурен и надежден хостинг за своите клиенти.

 

„Ние работим усилено всеки ден, за да предоставим най-доброто изживяване на нашите клиенти“, каза Гидриус Закайтис, главен продуктов директор в Hostinger. „Година на рекорден растеж при нас е последвана от рекордна инвестиция в хардуер. Това ще ни позволи да продължим да предлагаме качествени и надеждни услуги на най-конкурентните цени.“

 

Новите сървъри включват най-новото поколение Dell PowerEdge R6615 машини с 4-то поколение AMD EPYC™ процесори. Тези системи ще поддържат уеб, облачен и виртуален частен сървър (VPS) хостинг, както и ще се справят със задачи, свързани с интернет инфраструктурата.

 

„При интензивните работни натоварвания процесорите AMD EPYC се превърнаха в крайъгълен камък на съвременните центрове за данни,“ каза Александър Трошин, продуктов мениджър за Европа, Близкия изток и Африка на поделението за сървъри в AMD. „Тяхната стабилна производителност и ефективност са в основата на напредъка, който оформя нашия свят. Като ключов партньор, ние се ангажираме да си сътрудничим с Dell и Hostinger, за да предоставим все по-мощни решения, които подхранват иновациите.“

 

Сред основните предимства на новите сървъри:

• Над 20% по-мощни: Вътрешно тестване от Hostinger разкри, че новите сървъри са значително по-мощни от текущите техни решения.

• Подобрена сигурност: технологията AMD Infinity Guard осигурява вградено криптиране на ниво процесор за водеща в индустрията сигурност.

• Подобрена производителност: NVMe SSD сторидж гарантира бързо време за зареждане на уебсайтове и техните компоненти.

• Повишена ефективност: Най-новата DDR5 RAM технология предлага по-високи скорости на трансфер на данни и по-висок капацитет.

• Защита на данните: RAID конфигурации за съхранение на данни с двойни резервирани захранвания предпазват от загуба на данни.

Като инвестира в авангарден хардуер, Hostinger гарантира, че клиентите му ще имат достъп до възможно най-добрия хостинг. Ако се интересувате да научите повече, можете да прочетете цялата публикация в блога тук.

Още снимки от новината

Hostinger Invests in Powerful AMD EPYC-Powered Servers to Enhance Customer Experience
Hostinger Invests in Powerful AMD EPYC-Powered Servers to Enhance Customer Experience

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев