Сливен, кратки вечерни новини, 18.04.2024 г., четвъртък

Сливен
18.04.2024 / 16:13

Председателят на общинския съвет в Сливен, Димитър Митев се включи снощи в награждаването на победителите в националния конкурс за рисунка „И нека бъде в сърцето ми пролет“.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

На 20 юни в град Сливен идват едни от най-известните български естрадни певци, за да участват в концерта с кауза „С песен и стих в сърцата“.

11 души са задържани при специализирана полицейска операция в Сливенско по противодействие на конвенционалната престъпност, наркоразпространението, незаконен добив на дървесина, нерегламентирана продажба на акцизни стоки, пътна безопасност.

Върховният касационен съд окончателно наложи присъда от 14 години затвор на мъжа, който умишлено предизвика катастрофа край сливенското село Крушаре през ноември 2021 г., в която загина 19-годишен младеж.

Подготовката за отбелязване на „100 години лека атлетика в Сливен“ е в ход – тържественото честване на вековния юбилей ще се състои след десет дни.

Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) постигна трудна победа с 2:1 при визитата на Сливен в среща от 30 кръг на Югоизточната трета лига.

 
 

Copyright © 2008-2024 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев